Nepečené

Yvonnino tiramisu (Yvonne)

5 vajec; 125 g cukru; 70 ml likéru Amaretto; 1 kg Mascarpone; 420 ml espresso kávy; 420 g cukrářských piškotů; 3 ½ lžic kakaa;   Žloutky smícháme s cukrem a polovinou Amaretta, vmícháme sníh z bílků. Zbytek likéru přidáme do kávy, ve které krátce namáčíme piškoty,...

Milenino tiramisu (Milena)

300 g Lučiny; 120 ml šlehačky + 1 ztužovač; 3 žloutky; sníh ze 3 bílků; 1 vanilkový cukr; krystalový cukr podle chuti (my sladké neradi, tak dávám jen 3 lžíce); 1 balení kulatých piškotů; 2 dl velmi silné černé kávy; mandlový likér Amaretto (pozor - nelze ničím...

Opilí čerti - obalovaný perník (Yva)

180 g másla; 200 g cukru; 10 lžic rumu; 50 g kakaa; kokosová moučka; 1 perník na strouhání; (nejlepší je ten nejlevnější z francouzského supermarketu, který je už nakrájený na plátky);   Máslo, cukr, rum, kakao smíchat a zahřát, aby se vše dobře rozpustilo. Nevařit! Perníky...