Nepečené
Yvonnino tiramisu (Yvonne)
5 vajec;
125 g cukru;
70 ml likéru Amaretto;
1 kg Mascarpone;
420 ml espresso kávy;
420 g cukrářských piškotů;
3 ½ lžic kakaa;
Žloutky smícháme s cukrem a polovinou Amaretta, vmícháme sníh z bílků. Zbytek likéru přidáme do kávy, ve které krátce namáčíme piškoty,...
Milenino tiramisu (Milena)
300 g Lučiny;
120 ml šlehačky + 1 ztužovač;
3 žloutky;
sníh ze 3 bílků;
1 vanilkový cukr;
krystalový cukr podle chuti (my sladké neradi, tak dávám jen 3 lžíce);
1 balení kulatých piškotů;
2 dl velmi silné černé kávy;
mandlový likér Amaretto (pozor - nelze ničím...
Opilí čerti - obalovaný perník (Yva)
180 g másla;
200 g cukru;
10 lžic rumu;
50 g kakaa;
kokosová moučka;
1 perník na strouhání; (nejlepší je ten nejlevnější z francouzského supermarketu, který je už nakrájený na plátky);
Máslo, cukr, rum, kakao smíchat a zahřát, aby se vše dobře rozpustilo. Nevařit!
Perníky...